Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Aanvragen budget spelletjes voor woonkamer AMV

Omschrijving

Goedendag!
Medewerkers van VC Utrecht attendeerden ons op uw organisatie. Wij hadden bij hen aangeklopt voor hulp bij budget voor spelletjes voor in onze woonkamer, dat hadden zij niet dus toen attendeerden zij ons op u.
Wij hebben namelijk vanuit het COA wel budget, maar met dit budget kunnen alleen dingen besteld worden bij het COA zelf. En het COA heeft geen spelletjes, boeken e.d. in hun inventaris.
Wij hebben een nieuwe woonkamer, voor onze jongens van 17,5 -18. We hebben behalve meubels nog niet veel leuke (bord)spelletjes, boeken, etc.
Zou u ons kunnen helpen met enig budget?

Match informatie

Aanvraagdatum 26-10-2017
AanvragerCOA: afdeling AMV

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie COA: afdeling AMV
Missie van de organisatie Het opvangen van minderjarige asielzoekers
Voornaam Marthe
Achternaam de Raad
Straat + huisnummer Joseph Haydenlaan 2
Postcode Utrecht
Plaats 3533 AE
Telefoonnummer 0887150110
Telefoonnummer
E-mailadres marthederaad@coa.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Aanvragen budget spelletjes voor woonkamer AMV
Uw vraag Goedendag!Medewerkers van VC Utrecht attendeerden ons op uw organisatie. Wij hadden bij hen aangeklopt voor hulp bij budget voor spelletjes voor in onze woonkamer, dat hadden zij niet dus toen attendeerden zij ons op u.Wij hebben namelijk vanuit het COA wel budget, maar met dit budget kunnen alleen dingen besteld worden bij het COA zelf. En het COA heeft geen spelletjes, boeken e.d. in hun inventaris. Wij hebben een nieuwe woonkamer, voor onze jongens van 17,5 -18. We hebben behalve meubels nog niet veel leuke (bord)spelletjes, boeken, etc.Zou u ons kunnen helpen met enig budget?
Doel van uw vraag Het kunnen kopen van (bord)spelletjes en boeken voor in onze woonkamer, voor de jongens bij ons op de groep.
Doelgroep Minderjarige alleenstaande asielzoekers 17,5 +
Heeft u zelf iets aan te bieden? Geen idee eigenlijk? Heeft u een idee?
Andere betrokken organisaties Nee
Overige opmerkingen Alvast hartelijk bedankt - alles wat u zou kunnen missen aan budget zou al heel helpend zijn. We horen graag van u!
Captcha