Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Archiefkasten en afsluitbare euronorm bakken

Omschrijving

Om onze waardevolle gereedschappen beter te beveiligen tegen diefstal zijn we op zoek naar archiefkasten met een binnenmaat van 50cm en anders de standaard maat maar dan hebben we Euronorm bakken nodig.

Match informatie

Aanvraagdatum 03-12-2017
AanvragerSpullenier

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Spullenier
Missie van de organisatie Als fervent klussers, buitensporters en milieubewuste personen willen wij een verandering teweeg brengen in het systeem van overproductie en de daaruit voortvloeiende inefficiëntie, milieuvervuiling en (sociale)ongelijkheid. De missie van De Spullenier is om de mentaliteit in de samenleving, waarin bezit wordt verkozen boven toegang, te transformeren. Dit willen wij doen door mensen en organisaties te inspireren om in hun buurt een Spullenier te openen zodat mensen toegang krijgen tot spullen die ze maar af en toe nodig hebben in plaats van bezit. De Spullenier, spullenbibliotheek en meer!
Voornaam Michiel
Achternaam van Wickeren
Straat + huisnummer Vlampijpstraat
Postcode Utrecht
Plaats 3534AR
Telefoonnummer 0652351415
Telefoonnummer
E-mailadres Info@spullenier.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Archiefkasten en afsluitbare euronorm bakken
Uw vraag Om onze waardevolle gereedschappen beter te beveiligen tegen diefstal zijn we op zoek naar archiefkasten met een binnenmaat van 50cm en anders de standaard maat maar dan hebben we Euronorm bakken nodig.
Doel van uw vraag Dat we een partij vinden die overvloed heeft en deze graag aan ons zou willen schenken.
Doelgroep Grotere bedrijven in de regio Utrecht die opzoek zijn naar een sociaal initiatief om te ondersteunen.
Heeft u zelf iets aan te bieden? In ruil kunnen we een inspirerende sessie organiseren over de nieuwe economie (deeleconomie, sociaal ondernemerschap en circulaire economie), op een zeer vernieuwde locatie in Utrecht: Het Hof van Cartesius.
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen
Captcha