Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

een beamer

Omschrijving

Welkom In Utrecht wil graag een beamer. Wellicht heeft een bedrijf er een ‘over’ en kan het bedrijf een beamer ter beschikking stellen.

Match informatie

Aanvraagdatum 16-06-2017
AanvragerWelkom In Utrecht

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Welkom In Utrecht
Missie van de organisatie Onze missie is om vluchtelingen zo snel en zo goed mogelijk deel te laten uitmaken van de Nederlandse samenleving (ook al is dat tijdelijk) waarbij gebruik wordt gemaakt van de potentie en betrokkenheid van inwoners (en organisaties) uit diezelfde samenleving, en van de capaciteiten van de vluchtelingen zelf.
Voornaam Rebecca
Achternaam de Kuijer
Straat + huisnummer Bilderdijkstraat 26
Postcode Utrecht
Plaats 3532VG
Telefoonnummer 0651691478
Telefoonnummer
E-mailadres rebecca@welkominutrecht.nu
Wat wilt u aanvragen?
Vraag een beamer
Uw vraag Welkom In Utrecht wil graag een beamer. Wellicht heeft een bedrijf er een 'over' en kan het bedrijf een beamer ter beschikking stellen.
Doel van uw vraag Als Welkom In Utrecht een beamer heeft, kunnen we zelf of onze partners hiervan gebruik maken en bijvoorbeeld bioscoopmiddag voor vluchtelingenkinderen organiseren. Soms is er een nodig bij een workshop, zoals van kinderboekenschrijvers die soms azc's bezoeken. Welkom In Utrecht faciliteert dergelijke activiteiten, met name als ze buiten azc's worden georganiseerd.
Doelgroep asielzoekers en vluchtelingen, waaronder kinderen
Heeft u zelf iets aan te bieden? We kunnen mensen in kennis laten maken met onze doelgroep.
Andere betrokken organisaties Ja we werken met veel mensen en organisaties samen. Zij organiseren activiteiten met en voor vluchtelingen, welkom In Utrecht faciliteert, begeleidt, coördineert. Ook heeft Welkom In Utrecht zelf activiteiten.
Overige opmerkingen
Captcha