Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

El Comedor heeft een grafisch ontwerper nodig

Omschrijving

El Comedor wil zich in de media presenteren met een eigen logo, huisstijl en een beeldmerk. De grafisch ontwerper kan zorgen voor eenheid in vormgeving, beeld en tekst. Dat houdt in: vormgeving van drukwerk zoals affiches, flyers, brochures, posters, visitekaartjes etcetera.

Match informatie

Aanvraagdatum 02-11-2017
AanvragerEl Comedor

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie El Comedor
Missie van de organisatie De missie van El Comedor is een laagdrempelig en multicultureel buurtrestaurant aanbieden zodat bruggen gebouwd worden tussen culturen. Daarmee onderscheidt El Comedor zich van andere buurtrestaurants, die minder gericht zijn op culturele diversiteit. Het restaurant is gestart in mei 2016 als sociaal burgerinitiatief en richt zich op Utrecht West. Momenteel is El Comedor om de week op vrijdag open waarbij er elke keer vanuit een andere cultuur wordt gekookt door verschillende koks. Iedereen uit de buurt is dan welkom om aan aan tafel te schuiven en andere buren te ontmoeten. El Comedor kan het diner aanbieden voor een redelijke prijs omdat het slechts een maaltijd kookt, voor eenieder die aanschuift op hetzelfde tijdstip.
Voornaam Patricia
Achternaam Bordon
Straat + huisnummer Victor Hugoplantsoen 10-1
Postcode Utrecht
Plaats 3533 CE
Telefoonnummer 0645015357
Telefoonnummer
E-mailadres p.bordon@live.com
Wat wilt u aanvragen?
Vraag El Comedor heeft een grafisch ontwerper nodig
Uw vraag El Comedor wil zich in de media presenteren met een eigen logo, huisstijl en een beeldmerk. De grafisch ontwerper kan zorgen voor eenheid in vormgeving, beeld en tekst. Dat houdt in: vormgeving van drukwerk zoals affiches, flyers, brochures, posters, visitekaartjes etcetera.
Doel van uw vraag Het doel is om mensen te informeren en te communiceren wat El Comedor kan aanbieden aan mensen.
Doelgroep Bewoners van Utrecht West
Heeft u zelf iets aan te bieden? El Comedor kan van alles: het verzorgen van persoonlijke diners, groepsdiners, thematische diners en uitgebreide catering.
Andere betrokken organisaties Nee
Overige opmerkingen
Captcha