Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Manitou of Merlo (verreiker) voor de periode 24 juli – 24 september

Omschrijving

We starten begin juli met de bouw van het 1e circulaire nieuwbouwproject van Utrecht. Het Hof van Cartesius. Dit doen we met kleine bouwers en de ondernemers zelf. We zoeken in de periode 24 juli – 24 september een verreiker om onze materialen te verplaatsen en te zetten in de bouw (2 laags).

Daarnaast zijn we ook geholpen met sponsoring van levering van:
– 40 m3 opslagcontainer
– 36 rijplaten

Match informatie

Aanvraagdatum 19-06-2017
AanvragerHet Hof van Cartesius

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Het Hof van Cartesius
Missie van de organisatie Onze missie is om circulair bouwen en ondernemen het nieuwe normaal te maken. Hierin geven wij het voorbeeld en zijn we een circulaire proeftuin voor iedereen. Het Hof bouwt werkruimtes en een ontmoeting voor en door creatieve makers en de buurt. We bouwen 90% met gebruikte materialen. Zelfs constructie is van gebruikt materiaal. Onze makers/ ondernemen werken veelal met inzet van afvalmateriaal. Van meubelmakers tot textielontwerpers tot bakker.
Voornaam Bianca
Achternaam Ernst
Straat + huisnummer Vlampijpstraat 94
Postcode Utrecht
Plaats 3534 AR
Telefoonnummer 0617648396
Telefoonnummer (061) 764-8396
E-mailadres bianca@hofvancartesius.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Manitou of Merlo (verreiker) voor de periode 24 juli - 24 september
Uw vraag We starten begin juli met de bouw van het 1e circulaire nieuwbouwproject van Utrecht. Het Hof van Cartesius. Dit doen we met kleine bouwers en de ondernemers zelf. We zoeken in de periode 24 juli - 24 september een verreiker om onze materialen te verplaatsen en te zetten in de bouw (2 laags).Daarnaast zijn we ook geholpen met sponsoring van levering van:- 40 m3 opslagcontainer- 36 rijplaten
Doel van uw vraag Met jullie inzet kunnen we de bouw efficiënt en binnen de planning realiseren. Begin oktober kunnen we dan open en de wereld tonen dat het kan: Hoogwaardig bouwen met bijna 100% aan gebruikte materialen. Ons kleine budget staat geen huur van een Manitou of Merlo toe.
Doelgroep Aannemers,Bouwbedrijven
Heeft u zelf iets aan te bieden? Natuurlijk wordt het bedrijf wat ons helpt partner van het Hof. We krijgen veel media aandacht vanuit platforms als Nl Circulair en Duurzaam Gebouwd. Als partner brengen we je in contact met andere circulaire partners als Desko en IMd bv. Daarnaast mag je als organisatie 3 dagdelen gebruik maken van ons innovatieve ontmoetingspaviljoen, gebouwd met een betonnen donorskelet uit een slooppand in Utrecht.
Andere betrokken organisaties Het Hof wordt gerealiseerd met financiële hulp van provincie Utrecht, Economic Board Utrecht en Gemeente Utrecht. Om te leren van circulair bouwen werken we samen met Hogeschool Utrecht, Utrecht Sustainability Instituut en Universiteit Utrecht.Voor de bouw werken we samen met RHAW architecten en IMD bv als constructeur. Op maatschappelijk gebied zijn we netwerkpartners met De Deelkelder, Utrechtse Ruimtemakers, Stichting Kracht van Zuilen en Buurtcentrum Oase.
Overige opmerkingen
Captcha