Kennisbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Marketing advies voor het werven en binden van buurtbewoners aan het buurtnetwerk

Omschrijving

Komende maanden zetten wij in op het opzetten van een wijknetwerk voor informatie en burenhulp. Doel is circa 1000 deelnemers / abonnees van de te maken digitale nieuwsbrief te hebben voor het einde van het jaar (op 24000 inwoners) en enkele tientallen vrijwilligers die zich inzetten voor het wijknetwerk en voor het versterken van burenhulp (en matchen van vraag en aanbod hiervan) in Zuilen. Dit laatste doen we in nauwe samenwerking met buurtteam, SMO en 1elijns gezondheidszorg. Ook werken we vanaf het begin aan draagvlak en mede-eigenaarschap van de vele organisaties en initiatieven die Zuilen rijk is. We zoeken een adviseur die ons wil helpen een campagneplan te maken en daarbij slim social media en offline media / events /acties in te zetten.

Match informatie

Aanvraagdatum 26-04-2017
AanvragerStichting De Kracht van Zuilen

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting De Kracht van Zuilen
Missie van de organisatie Een wijk Zuilen waar iedereen opvalt en niemand uitvalt. Door de opzet van een wijknetwerk verbinding, communicatie en burenhulp voor de hele wijk realiseren. En door het stimuleren van zelfbeheer en nieuwe initiatieven, versterken van de rol van het Vorstelijk COmplex in de wijk.
Voornaam Ady
Achternaam Hoitink
Straat + huisnummer Stauntonstraat 44
Postcode u
Plaats 3554EX
Telefoonnummer 0655137717
Telefoonnummer
E-mailadres a.hoitink@ziggo.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Marketing advies voor het werven en binden van buurtbewoners aan het buurtnetwerk
Uw vraag Komende maanden zetten wij in op het opzetten van een wijknetwerk voor informatie en burenhulp. Doel is circa 1000 deelnemers / abonnees van de te maken digitale nieuwsbrief te hebben voor het einde van het jaar (op 24000 inwoners) en enkele tientallen vrijwilligers die zich inzetten voor het wijknetwerk en voor het versterken van burenhulp (en matchen van vraag en aanbod hiervan) in Zuilen. Dit laatste doen we in nauwe samenwerking met buurtteam, SMO en 1elijns gezondheidszorg. Ook werken we vanaf het begin aan draagvlak en mede-eigenaarschap van de vele organisaties en initiatieven die Zuilen rijk is. We zoeken een adviseur die ons wil helpen een campagneplan te maken en daarbij slim social media en offline media / events /acties in te zetten.
Doel van uw vraag Hele goede start, uitstraling en reputatie van het wijknetwerkVestigen van de naam / het motto 'Zuilen Deelt'1000 deelnemers en enkele tientallen betrokken buurtverbinders die zich voor het netwerk willen inzetten.Goede werkcampagne die herhaald / uitgebreid / voortgezet kan worden tegen lage kosten.Mogelijk ook iets van teasers die maken dat mensen betaald abonnee / deelnemer willen worden of iets wat mensen willen kopen tbv het basisbudget / verdienmodel van het buurtnetwerk.
Doelgroep alle bewoners in Zuilen
Heeft u zelf iets aan te bieden? zie hierboven
Andere betrokken organisaties gemeente Utrecht subsidieert onze kwartiermaker voor ca 17.000 euro (1 dag per week, half jaar).Buurtteam Zuilen, welzijnsorganisatie Me'kaar en 1elijns gezondheidszorgnetwerk GEZuilen zijn inhoudelijk betrokken en steken er uren in.
Overige opmerkingen
Captcha