Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

stalling, opladen voertuigen en kantoor in 1

Omschrijving

Wij zoeken andere (tijdelijke) huisvesting, bij voorkeur in Overvecht, waar wij onze elektrische voertuigen veilig, inpandig en (in de winter enigzins verwarmd) kunnen opladen. Tegelijk een plek om er kantoor te kunnen houden en als plek om met vrijwilligers te werken.

Match informatie

Aanvraagdatum 05-09-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Buurt Mobiel
Missie van de organisatie Buurt Mobiel biedt elektrisch vervoer in Utrecht voor iedereen die een mobiliteitsvraag/behoefte heeft. Dit is duurzaam, plezierig, comfortabel en veilig over korte afstanden. Het doel is dat bewoners en bezoekers van de wijk beter gebruik kunnen maken van al het moois dat er al is en dat vervoer minder een belemmering hoeft te zijn om erop uit te trekken.
Voornaam Moyra
Achternaam Haaxma
Straat + huisnummer Bruisdreef 151
Postcode Utrecht
Plaats 3561 VS
Telefoonnummer 0611152504
Telefoonnummer (063) 972-1486
E-mailadres info@buurtmobiel.com
Wat wilt u aanvragen?
Vraag stalling, opladen voertuigen en kantoor in 1
Uw vraag Wij zoeken andere (tijdelijke) huisvesting, bij voorkeur in Overvecht, waar wij onze elektrische voertuigen veilig, inpandig en (in de winter enigzins verwarmd) kunnen opladen. Tegelijk een plek om er kantoor te kunnen houden en als plek om met vrijwilligers te werken.
Doel van uw vraag Toegang tot een groter, ander netwerk dan we zelf hebben. Iemand die meedenkt. Mogelijk weet iemand of kent iemand van jullie een bedrijf of organisatie die (tijdelijk) ruimte beschikbaar wil stellen.
Doelgroep Onze doelgroep is minder mobiele mensen, voornamelijk ouderen, jongeren met chronische ziekten en mensen met een verstandelijke beperking.
Heeft u zelf iets aan te bieden? Wij kunnen van alles terug doen, denk aan bedrijfsuitje ontvangen, PR voor organisatie/bedrijf die ons echt de huisvesting gaat bieden (storytelling rondom verloop, verhuizing, opening etc), rondleiding op locatie, etc. We willen graag kijken wat jullie willen en hoe wij daar op in kunnen spelen.
Andere betrokken organisaties Overvecht Vastgoed, dat lenen wij het pand nu van maar het wordt gesloopt dus we moeten eruit. Zij denken ook mee over andere bestemmingen, maar hebben voorlopig niets beschikbaar.Utrecht Natuurlijk, aanbod liggen om samen schuur te bouwen bij Gagelsteede, maar dat is duur en vergt veel tijd m.b.t. vergunning etc. Ook geen groeicapaciteit op die locatie. We hebben nu 3 voertuigen en dat kunnen er komend jaar zo meer worden.ROC Midden Nederland, 3 verkennende gesprekken m.b.t. samenwerking vanuit Brandenburchdreef en Kretadreef. Helaas hebben ze op dit moment geen ruimte beschikbaar.Makelpunt Utrecht: het schaap met vijf poten (stalling, opladen, kantoorruimte, vrijwilligershonk) hebben we niet kunnen vinden.
Overige opmerkingen Stichting Buurt Mobiel is een groeiende sociale onderneming die vanuit betrokkenheid in de wijk met bewoners, ondernemers en klanten samenwerkt.We bestaan 1 jaar en hebben met ons concept ruim 3600 klanten blij gemaakt en 22 vrijwilligers zetten zich met ons in.
Captcha