Kennisbank
Vraag / Aanbod
Status: open

We zoeken een penningmeester om het bestuur van de Stichting Repair Café Utrecht weer compleet te maken.

Omschrijving

We zoeken ter aanvulling van ons bestuur een penningmeester die affiniteit heeft met cijfers. Het systeem dat Stichting Repair Café Utrecht daarvoor gebruikt, wordt overgedragen door de vertrekkende penningmeester. Hij of zij heeft ook affiniteit met de missie van onze stichting (duurzaamheid, overdracht van reparatiekennis, ontmoeting) en kan daardoor als bestuurslid ideeën aandragen voor ons Repair Café.
Het huidige bestuur van Stichting Repair Café Utrecht bestaat uit vier personen, onder wie de voorzitter en de secretaris.

Match informatie

Aanvraagdatum 24-08-2016
AanvragerStichting Repair Café Utrecht

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Repair Café Utrecht
Missie van de organisatie Stichting Repair Café Utrecht stimuleert mensen duurzamer met hun spullen om te gaan. Daarvoor organiseren we bijeenkomsten waar handige vrijwilligers wijkbewoners en andere geïnteresseerden (gratis) helpen bij de reparatie van - onder meer - huisraad (bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, lampen, kleine meubels), kleding en fietsen. Zo worden veel spullen van de afvalberg gered.Wie wiI kan in het Repair Café leren repareren en zo de voldoening ervaren van een zelf uitgevoerde reparatie. We dragen dus ook technische kennis over. En, tot slot, geven we gelegenheid tot ontmoeting.
Voornaam Judy
Achternaam Sijlbing
Straat + huisnummer Nieuwe Kade 77
Postcode Utrecht
Plaats 3511 RW
Telefoonnummer 0616775696
Telefoonnummer
E-mailadres j.sijlbing@telfort.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag We zoeken een penningmeester om het bestuur van de Stichting Repair Café Utrecht weer compleet te maken.
Uw vraag We zoeken ter aanvulling van ons bestuur een penningmeester die affiniteit heeft met cijfers. Het systeem dat Stichting Repair Café Utrecht daarvoor gebruikt, wordt overgedragen door de vertrekkende penningmeester. Hij of zij heeft ook affiniteit met de missie van onze stichting (duurzaamheid, overdracht van reparatiekennis, ontmoeting) en kan daardoor als bestuurslid ideeën aandragen voor ons Repair Café. Het huidige bestuur van Stichting Repair Café Utrecht bestaat uit vier personen, onder wie de voorzitter en de secretaris.
Doel van uw vraag Onze stichting heeft niet veel geld. Maar wat ze heeft, is wel netjes op orde. We vinden het belangrijk dat we verantwoording aan onze vrijwilligers kunnen afleggen.1x per maand is er een bestuursvergadering en 1x per maand houden we een repareerbijeenkomst (Repair Café Utrecht-Oost).
Doelgroep Mensen die affiniteit hebben met cijfers én met duurzaamheid, overdracht van reparatiekennis en ontmoeting.
Uitsplitsing van uw vraag Zie hierboven.
Andere betrokken organisaties Er zijn in Utrecht 9 Repair Cafés, verspreid over de stad. Alle regelen hun eigen financiën.
Overige opmerkingen De website repaircafe-utrecht.nl bevat informatie over alle Repair Cafés in Utrecht.
Captcha