Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

Workshop over Netwerken & Pitchen

Omschrijving

Stichting Petje af is afhankelijk van een sterk netwerk en een goede pitch. Doordat onze medewerkers en vrijwilligers zich stevig inzetten voor onze kinderen, verliest de vaardigheid om te netwerken helaas vaak de aandacht. Daarom zouden we hiervoor graag een workshop willen organiseren voor onze medewerkers en vrijwilligers zodat Petje af verder kan groeien en meer kinderen kan bereiken die de Petje af-kans zo hard nodig hebben.

Match informatie

Aanvraagdatum 21-08-2017
AanvragerStichting Petje af

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Petje af
Missie van de organisatie Ieder kind heeft talent en verdient gelijke kansen om zich te ontwikkelen voor de toekomst. Door nieuwe, prikkelende leerervaringen aan te bieden kunnen kinderen op zoek naar al hun mogelijkheden. Zij ontdekken de wereld en komen in aanraking met inspirerende rolmodellen waardoor zij een positief zelfbeeld en toekomstperspectief creëren. De kinderen worden geïnspireerd verantwoording te nemen voor hun leven zodat zij in de toekomst actief bijdragen aan de maatschappij.
Voornaam Maartje
Achternaam Mulder
Straat + huisnummer Utrechtseweg 29 J
Postcode Amersfoort
Plaats 3811 NA
Telefoonnummer 0883301108
Telefoonnummer
E-mailadres post@petjeaf.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Workshop over Netwerken & Pitchen
Uw vraag Stichting Petje af is afhankelijk van een sterk netwerk en een goede pitch. Doordat onze medewerkers en vrijwilligers zich stevig inzetten voor onze kinderen, verliest de vaardigheid om te netwerken helaas vaak de aandacht. Daarom zouden we hiervoor graag een workshop willen organiseren voor onze medewerkers en vrijwilligers zodat Petje af verder kan groeien en meer kinderen kan bereiken die de Petje af-kans zo hard nodig hebben.
Doel van uw vraag Dat onze medewerkers en vrijwilligers wat meer tools krijgen om succesvol te netwerken. Hierdoor kan Petje af verder groeien en zal het meer draagvlak krijgen wat ten goede komt van onze talentvolle kinderen.
Doelgroep Onze medewerkers zijn tussen de 20 en 50 jaar oud, gepassioneerd om ieder kind gelijke kansen te bieden voor de toekomst. Het zijn voornamelijk vrouwen die veel flexibiliteit en verantwoordelijkheid binnen hun functie hebbe.
Heeft u zelf iets aan te bieden? Promotie via onze website en social media-kanalen van uw bedrijf.
Andere betrokken organisaties Op dit moment is dat nog niet van toepassing.
Overige opmerkingen Kijk voor meer informatie over Petje af op www.petjeaf.nl of neem contact op via post@petjeaf.nl.
Captcha