2 Laptops afgeleverd bij Queridon

21 maart 2018

Vandaag was de Utrechtse Uitdaging op bezoek bij Queridon http://www.queridon.nl/. Wat ontzettend mooi om te zien hoe zij een taalschool combineren met horeca. Het restaurant is gevestigd in een oude zorginstelling waarbij een combinatie is gemaakt voor woonruimte jongeren en ouderen. Queridon verzorgt de horeca in de sfeer vanvroeger en nu. Hier ontmoeten oud en jong, maar ook vreemdelingen elkaar. Deelnemers van de taalschool helpen in de keuken en ontmoeten bewoners, zo brengen zij de nieuw aangeleerde taal in de praktijk.

Wat een bijzondere mengelmoes van mensen zaten er. Jongeren zaten aan de leestafel te werken op hun laptops en een bejaarde dame zat er tussen een kopje koffie te drinken. Geweldig om te zien dat de planten van de Rabobank die ze via de Utrechtse Uitdaging ontvangen hebben, zeer sfeerverhogend werken.

Vandaag 2 laptops gebracht. Gedoneerd door Sodaproducties https://www.sodaproducties.nl en geschoond door het bedrijf 360ict https://www.360ict.nl/. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving en gaan we verspilling tegen.

Queridon zelf heeft servies goed over. Dit gaan wij weer onder de aandacht brengen van stichtingen en verenigingen die dit goed kunnen gebruiken.

Deel het bericht:
"2 Laptops afgeleverd bij Queridon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven