Sint voor ieder kind

Helaas is voor ruim 300.000 kinderen in Nederland ‘Sinterklaas’ geen feest, vanwege financiële nood in veel gezinnen, en Utrecht is geen uitzondering. Dat valt niet uit te leggen aan kinderen. Want: waarom zou de Sint aan jou voorbijgaan en waarom krijgen klasgenoten en vriendjes wel mooie cadeaus? Daarom zamelen we voor deze kinderen cadeautjes in! 

Samen met bedrijven in Utrecht bundelt de Utrechtse Uitdaging haar krachten om cadeautjes te verzamelen. In de stad worden inzamelpunten opgezet waar bedrijven hun gulle bijdragen kunnen achterlaten. Het is een oproep aan alle bedrijven in de stad en hun medewerkers: laten we samenwerken om deze kinderen een warm en vreugdevol Sinterklaasfeest te schenken.

Ons doel

Minimaal 500 cadeaus inzamelen

Met het project ‘Voor Ieder Kind een Sint’ willen wij 500 kinderen in Utrecht blij maken met een sinterklaascadeau die ze anders niet hadden gekregen. Jouw bedrijf kan ons daarbij helpen. Mobiliseer je collega’s, medewerkers en netwerk om ons te helpen bij het vervullen van de dromen van deze kinderen. Een klein gebaar kan een wereld van verschil maken. Laten we de magie van Sinterklaas terugbrengen in de harten van degenen die het ook zo verdienen. 

Help je mee?

Voor meer informatie, het doneren van cadeautjes of een andere bijdrage te leveren, kun je contact opnemen met Simone Veldt (simone@utrechtseuitdaging.nl), tel. 06-45556767.

Samen kunnen we een glimlach op het gezicht van deze kinderen toveren.

Scroll naar boven