Partners, sponsoren, vrienden, Club van 100 leden en ondersteuners

Helpen de Utrechtse Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is gestructureerde funcing noodzakelijk

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het in stand houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk dat we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor lokale als landelijke betrokkenheid!

 

Club van 100

€100,-*

Vriend

€1.000,-

Sponsor

€3.000,-

Partner

€6.000

*  Minimaal voor 3 jaar

* *  1x per jaar beursvloer en 3x per jaar “het sociaalste biertje van Utrecht”, waar sociale organisaties en het lokale bedrijfsleven elkaar ontmoeten.

* * De utrechtse Uitdaging helpt jouw organisatie bij het bedenken en uitrollen van een MVO-project passend bij jou organisatie.

Dankzij onze partners, vrienden en leden

kunnen wij de Utrechtse Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven