20e editie van de Utrechtse Beursvloer: een mijlpaal in duurzame samenwerking

4 april 2024

De Utrechtse Beursvloer viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: haar 20e editie! Op donderdag 23 mei 2024 nodigen de Vrijwilligerscentrale Utrecht en De Utrechtse Uitdaging bedrijven, maatschappelijke organisaties en initiatieven uit om deel te nemen aan deze jubileumeditie.

Sinds 2004 heeft de Utrechtse Beursvloer een belangrijke rol gespeeld in het verbinden van bedrijven en maatschappelijke organisaties in Utrecht. Dit jaar staat het evenement in het teken van de Duurzame Beursvloer en krijgen maatschappelijke organisaties de kans om hulpvragen en uitdagingen te pitchen.  De focus ligt op het stimuleren van duurzame inzet en het creëren van maatschappelijke impact.

Ontdek de Kracht van het sociale netwerk

Op de 20e editie van de Utrechtse Beursvloer krijgen deelnemers de kans om waardevolle connecties te leggen en te handelen vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Tijdens dit netwerkevent kunnen Utrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, directe matches maken en samenwerken aan duurzame oplossingen voor lokale uitdagingen.

Een unieke gelegenheid voor bedrijven

Bedrijven worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Utrechtse Beursvloer en te ontdekken hoe zij hun expertise, kennis en middelen kunnen inzetten voor maatschappelijke organisaties. Of het nu gaat om het versterken van de banden met de lokale gemeenschap, het aanbieden van duurzame kennis en materialen, het weggeven van materiaal en spullen in plaats van ze weg te doen, of het stimuleren van teambetrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven, de Beursvloer biedt een platform voor bedrijven om een positieve impact te maken.

Jubileumeditie: 20 jaar Duurzame Samenwerking

Deze jubileumeditie markeert 20 jaar van duurzame samenwerking en impactvolle verbindingen in Utrecht. Door de jaren heen heeft de Utrechtse Beursvloer bewezen een essentieel evenement te zijn voor het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid en het stimuleren van duurzame vrijwillige inzet. De Utrechtse Beursvloer wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Utrecht in samenwerking met de Utrechtse Uitdaging.

Mis deze kans niet!

Bedrijven, maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen, initiatieven en zzp’ers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 20e editie van de Utrechtse Beursvloer. Markeer 23 mei in je agenda en kom naar NAR – Café der kunsten van 16.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek www.vcutrecht.nl/beursvloer of neem contact op met Rosalie Lansing via rosalie@vcutrecht.nl of telefonisch via 06-57503371.

Deel het bericht:
"20e editie van de Utrechtse Beursvloer: een mijlpaal in duurzame samenwerking"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven