5 maanden Utrechtse Uitdaging…

1 maart 2015

De afgelopen 5 maanden zijn voorbij gevlogen voor de Utrechtse Uitdaging: van startbijeenkomst tot matchgroep en van succesvolle matches tot nieuwe aanmeldingen…het gaat goed met de Utrechtse Uitdaging!

15 Utrechtse Bedrijven

Op dit moment bestaat ons netwerk uit 15 Utrechtse bedrijven die op verschillende manieren een bijdrage leveren aan de Utrechtse Uitdaging. Dit zijn uiteenlopende partners. Zo is BAM onze founder, leveren een aantal bedrijven “oude rotten en jonge honden” en zijn er een aantal bedrijven die ons bedrijfsmatig ondersteunen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende partners. Ook mee doen?

KledingbibliotheekSinds de start van de Utrechtse Uitdaging in oktober hebben we bijna 20 aanvragen van sociaalmaatschappelijke organisaties in behandeling genomen. Hieruit zijn inmiddels bijna 10 succesvolle matchesontstaan tussen de organisaties en het Utrechtse bedrijfsleven. Hier een greep uit onze succescollectie:

 

 

  • We hebben het Leger des Heils weten te helpen aan advies op het gebied van positionering en toegankelijkheid rondom hun kledinguitgave door te matchen met De Kledingbibliotheek . Inmiddels is ook een structurele samenwerking ontstaan tussen deze twee partijen: niet alleen kennis, maar ook kleding wordt nu onderling uitgewisseld!
  • Verder heeft A.S.R. 100 Blackberries aan Stichting Boogh gegeven ter reparatie: van 3 Blackberries is een hele nieuwe gemaakt!
  • New Dutch Connection (NDC) heeft advies van CNCPTMKR gekregen over het ontwikkelen van een CRM-systeem en daarnaast krijgt NDC binnenkort ook een workshop van Han Snel op het gebied van missie- en visie ontwikkeling.
  • Vanuit onze Spullenbank hebben we o.a. De Voedselbank, Prago en Resto van Harte blij kunnen maken met kantoormeubilair en keukengerei tijdens de verhuisdag van de Vrijwilligerscentrale Utrecht zaterdag 24 januari. Ook hebben we 6 laptops kunnen weggegeven aan Taal doet Meer, Mira Media en Handje Helpen.

En nu verder!

Uiteraard blijft het hier niet bij. Voor 2015 heeft de Utrechtse Uitdaging verschillende uitdagingen op het programma staan. Zo is een van onze doelstelling het leggen van verbindingen met de nieuwe generatie sociaal betrokken ondernemers. Bedrijven zoals Snijboonenzo, Jong! SNS REAAL en Starters4Communities maken de Utrechtse Uitdaging duurzaam en van deze tijd. In 2015 willen we dan ook starten met een tweede matchgroep.

Ook wil de Utrechtse Uitdaging meer helderheid creëren in de verschillende initiatieven en organisaties die zich op dit moment actief inzetten voor de verbetering van de leefkwaliteit in Utrecht. Op 4 maart organiseert de Utrechtse Uitdaging dan ook een speciaal evenement waarbij verschillende partijen op creatieve wijze met elkaar in gesprek gaan.

Kortom: 2015 wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen! Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

En voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Inge Voorhout, de manager van de Utrechtse Uitdaging.

Deel het bericht:
"5 maanden Utrechtse Uitdaging…"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven