aanbod vrijwilligerswerk teamdag

Avondje muziekbingo om nooit te vergeten!

In het kader van MVO zijn wij met het grootste gedeelte van het team Leven en Hypotheken naar verpleeghuis Careyn Rosendael in Utrecht Overvecht geweest. Wij hebben daar een geweldige avond mee mogen maken. Het begon al dat wij niet de weg konden vinden naar een eettent. Onze Willem wist deze wel ff te vinden en na 30 minuten lopen kwamen wij eindelijk aan! De terugweg duurde gelukkig maar 5 minuten. Zo zat onze eerste MVO actie er dus al op hahaha.

We werden bij Careyn met open armen ontvangen door Roberta en haar medevrijwilligers. Nadat we de spullen hadden klaargezet zijn wij de bingokillers gaan ophalen op de diverse afdelingen. Na hen op een mooie plek geparkeerd te hebben begon het feest voor de mensen. Eerst koffie of thee met een zoete versnapering. Je zag de oudjes opveren uit hun scootmobiel want dit hadden ze niet verwacht.

Onze Bingoman gaf een korte uitleg over de muzikale bingo. De meeste gasten begrepen er niet zoveel van maar dat maakte niets uit want wij hielpen de mensen met de muziekbingo. Alhoewel, er werden goldenoldies gedraaid van rond de 2e wereldoorlog, of te wel de oudjes wisten de tekst en wij vinkten ze af. Zo hielpen de ouderen eigenlijk weer de jonkies.

Halverwege de avond pauzeerden we onder het genot van een advocaatje met slagroomåÊen een versnapering, waarna we verder gingen met de muziekbingo. De gasten zongen blij mee op de muziek en bij een bingo werden de prijzen door mighty Marco en Blackpearl Mariska uitgedeeld!

Na afloop werden de gasten door ons naar hun kamer gebracht. Alle gasten hadden een smile van oor tot oor. Een geweldige ervaring en zeer zeker voor herhaling vatbaar! Het heeft ons veel meer gebracht dan het gekost heeft.

Team Leven en Hypotheken

Vanuit de Poliservice Zeist is er aanbod van een team van ongeveer 10 man,

die graag een dagje met ouderen iets willen doen.

Al is het een dagje weg of helpen op locatie. Maakt niet uit

 

 

Scroll naar boven