Beursvloer 2018

14 juni 2018

Wat was het weer een geweldig feest woensdag 13 juni 2018 bij de A.S.R.

Voor het eerst een gecombineerd programma. Nieuw in 2018 was de uitreiking van de Nelson Award. De kans om Utrechtse ondernemers in het zonnetje te zetten en andere ondernemers te inspireren om iets terug te doen voor de bewoners van Utrecht. Uit alle aanmeldingen zijn er 5 genomineerd. Allemaal inspirerende en ontroerende verhalen van ondernemers in de stad Utrecht die iets terug doen voor de inwoners van de stad. Lees de verhalen van de 5 genomineerden ondernemers op: https://lnkd.in/eax9UFd.

Ondanks dat ze alle 5 winnaars zijn, mocht toch 1 ondernemer de Nelson Award mee naar huis nemen: Bob Scherrenberg. Een echte Utrechtse ondernemer, bij wie het maatschappelijk betrokken ondernemen in alle facetten van zijn succesvolle bedrijf is doorgevoerd. Al jaren ondersteunt hij initiatieven in de stad, maar vooral ligt zijn hart in Overvecht. Hij staat niet graag in de spotlights, maar nu voor 1 keer kan het niet anders. We hopen dat hij en de andere genomineerden een inspiratiebron zijn voor andere ondernemers in de stad. Mooie samenwerking met: de Volksbank, MasterPeace en de Vrijwilligerscentrale Utrecht.

Na de uitreiking van de award opende de kersverse wethouder Maarten van Ooijen de Beursvloer 2018.

We kijken terug op een ontspannen en gezellig maatschappelijk matchevenement waar veel mooie, nieuwe verbindingen zijn gelegd tussen allerlei organisaties en bedrijven. Het resultaat mag er zijn. Een maatschappelijke waarde van bijna €35.000,-. Wat een mooi bedrag in slechts anderhalf uur matchtijd en nog mooier zijn de duurzame samenwerkingsrelaties die hieruit ongetwijfeld gaan ontstaan.

Het was natuurlijk in de eerste plaats een groot succes door alle mensen en bedrijven die, op welke manier dan ook, hun steentje hebben bijgedragen aan het organiseren en faciliteren van dit evenement. De presentatie was in de zeer capabele handen van Rob Koops. Hij maakt er een feest van en zorgt voor een soepel en duidelijk event. Hij gaat de zaal rond om partijen te koppelen. En niet te vergeten alle hoekmannen en hoekvrouwen die de deelnemers hebben bijgestaan in het zoeken en vinden van hun ideale matchpartner. Zonder jullie allemaal zou de Beursvloer een heel kaal en saai gebeuren zijn. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk uit naar onze gastgever A.S.R Utrecht. De zaal zag er geweldig uit en de medewerkers hebben zich voluit ingezet om het alle deelnemers naar de zin te maken. Ook de borrel aan het eind was fantastisch.

Maar zonder alle deelnemers, aanbieders en aanvragers, bedrijven en maatschappelijke organisaties is er helemaal geen Beursvloer, dus jullie ook bedankt voor weer een bijzonder geslaagde editie en TOT VOLGEND JAAR!

 

Deel het bericht:
"Beursvloer 2018"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven