De Beursvloer komt er weer aan 22 maart 2017

9 januari 2017

We dagen weer alle Utrechtse bedrijven uit om mee te doen!!

aanmelden via: https://www.vcutrecht.nl/beursvloer-utrecht

BEURSVLOER 2017

Heb je een vraag of juist antwoorden, heb je een ruimte nodig of juist over?

De Beursvloer 2017: dé ideale plek om vragen te stellen en antwoorden te geven, om te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Aankomend jaar zijn we op 22 maart vanaf 15.00 uur te gast bij A.S.R. Wil je zeker weten dat je mee kunt handelen? Meld je dan nu alvast aan!

DE MAATSCHAPPELIJKE BEURSVLOER IS EEN EVENEMENT WAARBIJ MAATSCHAPPELIJKE BEHOEFTES WORDEN VERHANDELD. HET GAAT OM VRAAG EN AANBOD VAN VRIJWILLIGERSWERK IN DE MEEST BREDE ZIN.

Over de Beursvloer

De Beursvloer Utrecht is een jaarlijks terugkerend, dynamisch evenement waarbij op één middag zoveel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen aanwezige bedrijven, zzp’ers, lokale overheden, serviceclubs, scholen en maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers (samen)werken.

Het gaat niet om financiële middelen, maar juist om matches tussen elkaars mogelijkheden: kennis, middelen, materialen, mensen, etc. Met als resultaat: winst voor iedereen!

Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact, om zoveel mogelijk matches te realiseren. Goede matches, inspirerende matches, onvoorziene matches…

We doen dit samen met de vrijwilligerscentrale Utrecht

Deel het bericht:
"De Beursvloer komt er weer aan 22 maart 2017"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven