Beursvloer Utrecht 2019 op vrijdag 21 juni

25 april 2019

De Beursvloer Utrecht is een jaarlijks evenement waarop zo veel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen bedrijven en organisaties die met vrijwilligers werken.

Vraag en aanbod

Net als op een echte beursvloer brengen hoekmannen op de Beursvloer Utrecht aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact om de matches te realiseren. Het gaat hierbij om matches op het gebied van kennis, materialen en mensen. De Beursvloer is hiermee dé plek in Utrecht om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De Beursvloer wordt georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Utrecht en de Utrechtse Uitdaging en vindt dit jaar plaats bij de Volksbank.

Matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.

Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt.

Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) ‘tegenprestatie’: biedt jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Aanmelden via: https://vcutrecht.nl/beursvloer-utrecht

Deel het bericht:
"Beursvloer Utrecht 2019 op vrijdag 21 juni"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Scroll naar boven