Beursvloer Utrecht 24 mei 2022

5 mei 2022

Een vaste waarde in Utrecht: de Beursvloer! Op dit lokale netwerkevenement ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties, zzp’ers, initiatieven en de gemeente elkaar om in een informele setting waardevolle matches te maken.

Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en goederen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen. Wat de één over heeft (en wil aanbieden), is voor de ander zeer gewenst. De Beursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan met gesloten beurs!

Datum: dinsdag 24 mei

Tijd: 15.00 – 17.00 uur + borrel

Locatie: Bibliotheek Utrecht.

Houd voor meer informatie en het programma deze pagina in de gaten.

Meld je aan als bedrijf

Meld je aan als organisatie

Matches

Voor matches geldt: ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen.

Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt.

Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) ‘tegenprestatie’: bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Deel het bericht:
"Beursvloer Utrecht 24 mei 2022"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven