De Uitdaging is de kampioen groeier van alle groeiprogramma’s.

26 juni 2014

Op 26 juni ontvingen wij het Oranje Fonds Groeicertificaat uit handen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima! Dit memorabele moment markeert het succesvol doorlopen van de eerste fase van het Oranje Fonds Groeiprogramma: een programma dat sociale pioniers een netwerk en een intensief training- en coachprogramma biedt om hun lokaal succesvolle sociale initiatieven uit te breiden naar andere locaties in het land.

Gerda_Koningin

Oranje Fonds Groeiprogramma
In 2008 startten het Oranje Fonds en McKinsey & Company het Oranje Fonds Groeiprogramma. In totaal namen al 53 sociale initiatieven deel, van wie 18 organisaties uit de huidige derde editie hun Groeicertificaat ontvingen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, legt uit:
“Wij zijn trots op al deze sociale ondernemers, die zich met hart en ziel inzetten om anderen in onze samenleving te helpen. Met het Groeiprogramma bereiken ze, met ons en met elkaar, daadwerkelijk meer. Zo werd het aantal locaties waar zij gezamenlijk actief zijn vier keer zo groot en wisten ze hun bereik te vergroten van zo’n 100.000 naar ruim 430.000 mensen.”

(copyright foto Oranje Fonds / Bart Homburg)

Deel het bericht:
"De Uitdaging is de kampioen groeier van alle groeiprogramma’s."
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven