Doneer je laptopdag

Doe je mee?

Doneer je laptop-dag op 18 april in het WTC Utrecht

Kom in actie! 

Een digitale kans verdient toch iedereen? Doneer jouw afgeschreven laptop en geef je laptop een tweede leven. Goed voor het milieu én de samenleving.
Flyer

Op 18 april gaan wij, tussen 08:00 en 18:00, laptops inzamelen in de lobby van het WTC Utrecht. Op deze dag kun je jouw afgeschreven of kapotte laptop doneren aan het project “Opgelapt” van de Utrechtse Uitdaging. Met jouw hulp krijgen deze laptops een tweede leven bij mensen die ze echt nodig hebben. Denk hierbij aan cliënten van de Voedselbank, cursisten van Digiwijs 3.0, cliënten van WIJ 3.0, vluchtelingen en andere Utrechters die moeite hebben met digitaal meedoen in onze samenleving.

Jouw donatie maakt het verschil

Breng je afgeschreven (en nog herbruikbare) computers en laptops naar ons evenement op 18 april in het WTC Utrecht. Ontvang dan direct informatie over de impact die jouw donatie kan hebben. We vertellen je graag meer over het donatieproces, hoe we de apparaten opschonen, en de manieren waarop jouw donatie bijdraagt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en hoe je gedoneerde laptops in kunt zetten voor Social Return on Investment. Heeft je bedrijf een SROI-verplichting? Voor elke gedoneerde laptop mag je € 250,- opvoeren.

Kom in actie en doneer je laptop tijdens de laptopdag!

Wanneer: donderdag 18 april

Tijd: tussen 08:00 – 18:00 kun je laptops inleveren

Locatie: Lobby WTC Utrecht, Stadsplateau 2

Wij dagen alle ondernemers en particulieren uit deel te nemen aan deze actie. Samen hebben we de kracht om een blijvende impact te maken. Doe je mee? Ons team staat in de lobby van het WTC Utrecht voor je klaar.

We verwelkomen elke gift met open armen, maar het is belangrijk dat de gedoneerde laptops nog Windows 10 kunnen draaien.

Graag tot ziens op 18 April!

Het project opgelapt is een initiatief van de Utrechtse Uitdaging in samenwerking met:

Industrievereniging Lage Weide, Tussenvoorziening, WIJ 3.0 en Macleasy. De doneer je Laptop-dag wordt ondersteund door WTC Utrecht en Green Business Park Utrecht.

Scroll naar boven