founder en netwerkborrel bij Valtech

28 juni 2017

Op 27 juni waren we te gast bij Valtech voor onze founder- en netwerkborrel. Het eerste uur was een kennismaking met onze founders en Erik Ferweda van Valtech. Het is een kleine wereld want een aantal personen bleken al gesprekken gevoerd te hebben met Erik in het verleden over projecten. Erik heeft een mooie presentatie gegeven over het bedrijf Valtech en laten zien wat zij doen en gedaan hebben op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Vanaf 18.00 kwamen alle betrokken ondernemers en introducees binnen. Zij kregen een gekleurde medaille om en na een drankje en een hapje gaf Sanne van het blad LEVEN een korte uitleg wat en voor wie hun blad is. Zij hebben in de juni editie een pagina grote advertentie geschonken aan de Utrechtse Uitdaging om onze laptopchallenge te promoten.

Na een uitleg door Inge over het thema armoede en onze campagne dit jaar gaf Bob Wiebes van Sijboon&Zo een uitleg over de werkvorm. Iedereen moest twee andere kleuren medaille zoeken en vervolgens aan de hand van de nummers een persoon maken met een bepaalde afkomst, life event en soort schuld. Aan de hand van deze casus gingen ze in gesprek en zochten ze een founder op om te bespreken wat je ziet, doet, kunt als werkgever. Aanbevelingen uit deze groep waren:

  • let op eergevoel (werk met vertrouwen, het wordt niet met anderen besproken)
  • geef als werkgever een budgetcursus
  • houdt als bedrijf je vorderingen bij je en schakel geen deurwaarder in
  • laat abonnementen direct stoppen bij betalingsachterstand. Dus laat de schuld niet oplopen

Daarna was er nog genoeg gespreksstof over en moesten we op een gegeven moment de mensen langzaam richting uitgang brengen Al bij al een zeer geslaagde borrel , met dank aan de aanwezigen, Bob Wiebes van Snijboon &zo en zeker @Valtech voor de gastvrijheid in hun zeer gezellige bar

Deel het bericht:
"founder en netwerkborrel bij Valtech"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven