Kerstpakketten

8 november 2022

Kerstpakkettenactie voor minimagezinnen

De herfst is in volle gang en Kerst staat alweer bijna voor de deur. Dit jaar zet de Utrechtse Uitdaging zich in voor minimagezinnen in Utrecht met onze speciale kerstpakkettenactie.


In Utrecht leeft nog steeds 12,3% van de inwoners op bijstandsniveau en groeit 14,8% van de kinderen op in een minimahuishouden. Deze mensen kunnen, zeker rond de Kerst, wel een extraatje gebruiken! En wij vinden dat we ook juist dit jaar, mede door de energiecrisis, extra aandacht aan deze gezinnen moeten besteden.

Doe je ook mee?
Als je van plan bent om kerstpakketten aan je medewerkers of relaties te geven, dagen we je uit om er een aantal extra te bestellen en te doneren. De organisatie is ook blij met cadeaus of onderdelen uit het pakket. Klein gebaar, groot plezier!

Bedank je je medewerkers dit jaar op een andere manier en geef je geen kerstpakketten? Dan kun je alsnog pakketten doneren voor deze actie door een keuze te maken uit ons eigen aanbod! Wij maken het makkelijk en hebben een kerstpakket samengesteld met heerlijke producten ter waarde van €20,- incl. btw.

Doneren kan vanaf ieder bedrag via deze link. Alle kleine beetjes zijn welkom.De donaties kunnen ook als SROI geboekt worden en wij kunnen een factuur maken.

Je aanbod of keuze kun je mailen naar info@UtrechtseUitdaging.nl ovv ‘’Kerstpakkettenactie 2022’’. Geef daarbij aan om hoeveel pakketten het gaat óf dat je een pakket van ons kiest. Met dit kleine gebaar, kun je zoveel betekenen! Wij zorgen er dan samen met jou voor dat deze pakketten goed terecht komen.

We hebben als doel om minimaal 200 kerstpakketten te verzamelen en kwetsbare gezinnen blij te maken. De geschonken pakketten worden tijdens de kerstperiode verspreid onder gezinnen die een relatie hebben met o.a. Stichting Buurtteams en het Leger des Heils.

Kerstpakketten over ná Kerst?
Heb je kerstpakketten of kerstgeschenken over na kerst? Ook dan het mogelijk om deze na de kerstperiode te schenken aan minimagezinnen. Mail je aanbod naar info@UtrechtseUitdaging.nl. Wij zorgen er dan alsnog voor dat de pakketten goed terecht komen.

Wil je ook je steentje bijdragen en onze minimagezinnen in Utrecht helpen? Met een kerstpakket bezorgen we iedereen een fijne kerst!

Deel het bericht:
"Kerstpakketten"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven