Meld je nog aan voor de Beursvloer 22 maart bij de ASR

22 februari 2017

 

Heb je een vraag of juist antwoorden, heb je een ruimte nodig of juist over?

De Beursvloer 2017: dé ideale plek om vragen te stellen en antwoorden te geven, om te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Aankomend jaar zijn we op 22 maart vanaf 15.00 uur te gast bij A.S.R. Wil je zeker weten dat je mee kunt handelen? Meld je dan nu alvast aan!

www.vcutrecht.nl/beursvloer-utrecht-2017-aanmelden

De Beursvloer Utrecht is een jaarlijks terugkerend, dynamisch evenement waarbij op één middag zoveel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen aanwezige bedrijven, zzp’ers, lokale overheden, serviceclubs, scholen en maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers (samen)werken.

Het gaat niet om financiële middelen, maar juist om matches tussen elkaars mogelijkheden: kennis, middelen, materialen, mensen, etc. Met als resultaat: winst voor iedereen!

Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact, om zoveel mogelijk matches te realiseren. Goede matches, inspirerende matches, onvoorziene matches…

 

Deel het bericht:
"Meld je nog aan voor de Beursvloer 22 maart bij de ASR"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven