een mooie match BAM en New Dutch Connections

7 mei 2018

Door bemiddeling van de Utrechtse Uitdaging tussen de BAM en NDC is het gelukt om voor de toekomstacademie een bouwmodule te starten:

BAM!…de module BOUW is van start!

Vanaf deze maand krijgen achttien jongeren van de ToekomstAcademie Utrecht twaalf weken lang wekelijks les van medewerkers van Koninklijke BAM Groep. De jongeren maken tijdens het traject kennis met onderwerpen als Bouwen in Nederland, Werken met een model, Veiligheid en Carrière binnen het bouwbedrijf. Ook staan er twee werkbezoeken aan bouwplaatsen gepland. Op 28 juni wordt de module feestelijk afgerond en tonen de jongeren wat zij hebben geleerd.

Het initiatief is tot stand gekomen door een samenwerking met Koninklijke BAM Groep (BAM). BAM is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

Verschillende medewerkers binnen BAM hebben zich aangemeld als coach voor een deelnemer. Zij zullen hen de komende maanden ondersteunen bij het maken van opdrachten, of gewoon samen leuke dingen ondernemen.

 

 

Deel het bericht:
"een mooie match BAM en New Dutch Connections"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven