Nieuwe jonge hond in de matchgroep

8 augustus 2016

We zijn blij dat Karel van Eechoud onze matchgroep komt versterken. Welkom Karel

matchgroep Utrechtse UitdagingKarel doet mee omdat:

Al een aantal jaar woon ik in Utrecht zonder echt te weten wat er speelt in de stad en de Utrechtse samenleving.Tijd om daar wat aan te veranderen. De Utrechtse Uitdaging is voor mij een sterk platform waar maatschappelijke organisatiekracht samen komt met bedrijfskundige kennis en middelen. Op deze manier is impact maken makkelijker, leuker en effectiever. In mijn werk voor Next2Company, verbind ik maatschappelijke uitdagingen aan nieuwe verdienmodellen voor klanten en partners. Innovatie management, project management en het slim verbinden van bedrijven doe ik daardoor veel en graag. Daarnaast werk ik part-time voor Stichting MasterPeace (gevestigd in Utrecht), een wereldwijd initiatief om ieders talent te benutten voor het bouwen van duurzame en vreedzame samenlevingen.

Deel het bericht:
"Nieuwe jonge hond in de matchgroep"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven