Tatatata….!!!!! Zojuist bekend gemaakt bij RTV Utrecht de WINNAAR van de MVO-prijs Utrecht 2021…… ICM opleidingen & trainingen

7 december 2021

Eervolle vermeldingen gaan naar; Maison van den BoerVermaat Groep B.V. en KWS Infra.

Allen van harte gefeliciteerd !!

ICM won de prijs voor hun bijdrage aan het project De Utrechtse Voorleeshelden, een project waarin medewerkers van ICM opleidingen & trainingen iedere woensdagmiddag een (half) uur voorlezen in de bibliotheek in Kanaleneiland. Gemiddeld sluiten tien kinderen in de leeftijd van vier – acht aan. De kracht van de Utrechtse Voorleeshelden is dat zij ieder verhaal tot leven kunnen wekken. Ze zijn met meerderen en lezen op tourbeurt voor. ICM stelt haar medewerkers in staat om binnen werktijd werknemers vrijwilligerswerk te doen. Het project De Utrechtse Voorleeshelden is een mooi voorbeeld hoe ICM omgaat met MVO. Om dit binnen de organisatie de juiste plek te geven is zijn er bedrijfsdoelstellingen op het gebied van MVO. Het project heeft ook andere organisaties geïnspireerd want er wordt nu ook door een advocatenkantoor en een consultancybureau voorgelezen. Het doel van het project is om eind 2022 in alle dertien vestigingen van de bibliotheek in Utrecht de Utrechtse Voorleeshelden voor te laten lezen. Hiermee bereiken we iedere woensdag meer dan 100 Utrechtse kinderen.

De jury zei hierover: “ ICM opleidingen stimuleert haar medewerkers belangeloos in werktijd tijd te investeren in MVO taken. ICM opleidingen heeft MVO schap in het DNA ingevlochten, maakt zich hard voor deze taken en stimuleert ook andere bedrijven om een mate van MVO te activeren. 

Wat de doorslag geeft is dat ICM haar primaire doel opleiden probeert over te dragen door de opleiding afstand te verkleinen voor een doelgroep die moeilijk tot opleiden komt. Hiermee maken ze echte relevante impact die tastbaar is voor de maatschappij en daadwerkelijk bijdraagt aan een betere maatschappij. 

Jullie en alle andere aangemelde bedrijven, hebben Utrecht in 2021 weer een beetje mooier weten te maken en daar mogen jullie trots op zijn. Tot volgend jaar!

Uitzending bekijken via:
https://lnkd.in/gC9Q4T6C en
https://lnkd.in/gvTYVreF

foto credit : Birgit Schuch

Deel het bericht:
"Tatatata….!!!!! Zojuist bekend gemaakt bij RTV Utrecht de WINNAAR van de MVO-prijs Utrecht 2021…… ICM opleidingen & trainingen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven