Utrecht in Bedrijf: Daag jezelf uit

29 april 2015

Samen met Utrecht in Bedrijf, ondersteuner van de Utrechtse Uitdaging, organiseren we op 20 mei bij het Stadskantoor in Utrecht een avond die in het teken staat van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Tijdens deze avond zal wethouder Jongerius haar visie geven op MVO in Utrecht. Margriet Jongerius is een geboren en getogen Utrechtse. Ze groeide op in de voormalige gemeente Vleuten-de Meern en vestigde zich in de stad tijdens haar studie Andragologie, een studie over samenlevingsopbouw. Op 8 mei 2014 werd ze benoemd tot wethouder Welzijn & Zorg, maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wijkgericht werken & participatie, Cultuur en de wijk Noordwest. Door deze benoemingen is ze na jaren weer aan het werk in de stad die haar zo nauw aan het hart ligt.

Inge Voorhout zal tijdens deze avond in gaan op wat doet de Utrechtse Uitdaging doet: Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Het doel is om samenwerkingen tot stand te laten komen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Wanneer:
Datum: Woensdag 20 mei 2015
Tijd: 19:00-22:00 uur
Locatie: Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht
Het openbaar vervoer wordt aangeraden daarnaast is het ook mogelijk om bij Hoog Caterijne te parkeren.

Programma
19:00-19:30 uur Ontvangst met koffie & thee
19:30-19:35 uur Welkomstwoord Lisanne Wolterink; Utrecht in Bedrijf
19:35-19:50 uur Wethouder Jongerius aan het woord
19:50-20:10 uur Inge Voorhout namens de Utrechtse Uitdaging aan het woord
20:10-20:30 uur Korte pauze
20:30-21:10 uur Speeddaten
21:10-22:00 uur Afsluitende netwerkborrel

Tijdens de speeddates wordt gekeken of er al waardevolle verbindingen gemaakt kunnen worden! Naast de energieke invulling van het programma krijg je alle gelegenheid om gezellig en effectief te netwerken tijdens de speeddate rondes en de netwerkborrel. Laat je zakelijk inspireren door actieve & enthousiaste ondernemers uit Utrecht en omgeving en kom ook!

Ook hier aanwezig zijn? Meld je dan aan op de website van Utrecht in Bedrijf.

Deel het bericht:
"Utrecht in Bedrijf: Daag jezelf uit"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven