Wil jij ook nog invulling geven aan je social return? Kom borrelen op 27 september in Grand Hotel Karel V!

21 september 2018

Het meest sociale biertje dat je ooit dronk!

Dé sociale netwerkborrel voor bedrijven en ondernemers in de regio Utrecht. Dit is de plek waar mensen elkaar ontmoeten en elkaar uitdagen om iets terug te doen voor de stad. Samen invulling geven aan social return. Ontdek wat andere bedrijven al doen, geniet van een hapje en een drankje tijdens een aangeklede borrel en ontmoet inspirerende initiatieven uit de regio.

De maatschappelijke organisaties die aanwezig zijn, vragen niet om sponsoring, maar om een bijdrage in de vorm van bijvoorbeeld advies of gebruik van je netwerk. We proberen dus elkaar verder te helpen met gesloten beurzen.

Deze eerste editie van de Uitdaging vindt plaats in Grand Hotel Karel V op 27 september van 17:00 tot 20:00 en zal feestelijk geopend worden. Deelname aan de borrel is kosteloos.

Om het feest compleet te maken, wordt er tijdens de borrel iets verloot. We verklappen nog niet wat. Nieuwsgierig? Hou dan de social media in de gaten.

Waar: Grand Hotel Karel V
Wanneer: 27 september 2018
Tijdstip: 17:00 – 20:00

Tot de 27e!

De Utrechtse Uitdaging

P.s. Ben je benieuwd wat de Utrechtse Uitdaging doet en hoe een matchgroep werkt? Kom op tijd en maak het laatste gedeelte van een matchgroep mee (17:00 – 17:30)!

Deel het bericht:
"Wil jij ook nog invulling geven aan je social return? Kom borrelen op 27 september in Grand Hotel Karel V!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Welkom Jos-Tech!

Graag verwelkomen wij Jos Maree van Jos-Tech bij de Club van 100 van de Utrechtse Uitdaging. Jos-Tech is installateur en

Scroll naar boven