Waarderingsdiner voor vrijwilligers op 7 december a.s.

 

 

Geweldig via het netwerk van de UU is er een financiële bijdrage gedaan om de locatie te kunnen financieren.

Op 7 december a.s. organiseert de Vrijwilligerscentrale Utrecht een groot evenement waarbij Utrechtse vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

We starten met de uitreiking van de Utrechtse Vrijwilligers Trofee. Hiervoor kunnen Utrechtse vrijwilligers en organisaties worden genomineerd die zich vrijwillig hebben ingezet voor de stad. (https://www.vcutrecht.nl/vrijwilligers-trofee)

Na de prijsuitreiking volgt er een diner waarvoor Utrechtse vrijwilligers zijn uitgenodigd.

Vorig jaar hebben wij in Central Studio’s dit evenement neergezet waarbij ruim 500 vrijwilligers waren uitgenodigd om te komen dineren.
Het diner werd verzorgd door Reinaerde, zij kwamen met een cateringteam van professionele cateraars die werden bijgestaan door mensen met een verstandelijke beperking.

Ook dit jaar willen we er weer een feestelijke dag van maken. Hiervoor kunnen we nog veel hulp gebruiken. We zoeken dus hulp en samenwerking met verschillende partijen om dit event toch mogelijk te maken en de vrijwilligers zo een fantastische dag te bezorgen!

Op dit moment zijn we op zoek naar het volgende

1) Locatie:
Vorig jaar hebben we het evenement in de Central Studio;s georganiseerd. We willen het dus weer bij óf dezelfde locatie doen of op een vergelijkbare locatie. We zoeken iemand die ons kan helpen een dergelijke locatie te regelen. Er is een beperkt budget dus het doel is om zoveel als mogelijk in natura te regelen zodat we het te besteden geld zoveel mogelijk kunnen uitgeven om de vrijwilligers te kunnen verwennen!
2) Aankleding / meubilair / servies
We moeten voor minimaal 500 personen tafels en stoelen neerzetten en opdekken. We zoeken een bedrijf die dit zou kunnen verzorgen.
3) Goodiebags
We willen de vrijwilligers na afloop een goodiebag meegeven met wat kleine presentjes.
4) Handjes
Op de dag zelf kunnen we hulp gebruiken bij het op – en afbouwen van alles.

Wat krijg je er voor terug?
Je maakt heel veel vrijwilligers blij door mee te helpen om ze een fantastische dag te bezorgen. We horen van de gasten dat ze het heel fijn vinden dat ze in het zonnetje gezet worden en dat we laten zien dat het belangrijk is dat al deze vrijwilligers actief zijn

We nodigen je uit om tijdens het evenement aan te schuiven aan de “VIP-tafel” met prominenten, bedrijven en sponsors.

Scroll naar boven